Категории
Бюлетин
Водещи продукти
Детайли на продукти


Stockholm 12 Silver

Stockholm 12 Silver
1 279 лв

Размери: 60х30см
Тегло: 15кг
Цвят: сребро, злато
Мощност: 12х40W

 • Кристалните полилеи са уникални произведения на изкуството - плод на таланта на дизайнери и майстори по шлифоването. От векове кристалните полилеи са не просто осветителни тела, а разкошно бижу, което прелива цветовете на светлината и ги пречупва през хилядите си ръчно шлифовани фасети, подобно на диамант.
  Предимства на предлаганите от нас осветителни тела:
  Ръчна изработка - ние произвеждаме качествени класически и модерни осветителни тела!
  Благодарение на способностите и уменията на чешките майстори и дизайнери, дължащи се на много поколения и опит в работата със кристал и стъкло ние предлагаме изделия с невероятно качество и красота - кристални аксесоари, ръчно духано стъкло и бижутерия. Тези уникални изделия се отличават с прецизност и оригиналност и са изцяло ръчно изработени. Изящните аксесоари, които ви предлагаме са символ за блясък и престиж в обществото.
  Чешки кристал – при производството на кристалните осветителни тела се използват само първокласни, най-качествени материали (кристали, метал и стъкло). Следим с внимание всяка стъпка в производството за спазване на качеството.
  Профил на технологията – комбинацията на столетни традиционни в производството и модерните технологии, позволяват перфектната изработка на широката скала от предлагани продукти.

  Вносител: Арт Бохемиа, представител на Врановски - производител на ексклузивни полилеи и осветителни тела от Чехия.

  Срок на доставка:

  - в рамките на 3-5 работни седмици, след потвърждаване на поръчката.

 • Артикулен номер
  JWZ_014120101_dia_60
  Тегло
  15 kg/бр.
WebShop System