Категории
Бюлетин
Водещи продукти
Детайли на продукти


New York 1 Alpha Gold

НОВ
New York 1 Alpha Gold
329 лв

Размери: 20х35см
Цвят: злато, сребро
Тегло: 2,5кг
Мощност: 1х40W

 • Кристалните полилеи са уникални произведения на изкуството - плод на таланта на дизайнери и майстори по шлифоването. От векове кристалните полилеи са не просто осветителни тела, а разкошно бижу, което прелива цветовете на светлината и ги пречупва през хилядите си ръчно шлифовани фасети, подобно на диамант.
  Предимства на предлаганите от нас осветителни тела:
  Ръчна изработка - ние произвеждаме качествени класически и модерни осветителни тела!
  Благодарение на способностите и уменията на чешките майстори и дизайнери, дължащи се на много поколения и опит в работата със кристал и стъкло ние предлагаме изделия с невероятно качество и красота - кристални аксесоари, ръчно духано стъкло и бижутерия. Тези уникални изделия се отличават с прецизност и оригиналност и са изцяло ръчно изработени. Изящните аксесоари, които ви предлагаме са символ за блясък и престиж в обществото.
  Чешки кристал – при производството на кристалните осветителни тела се използват само първокласни, най-качествени материали (кристали, метал и стъкло). Следим с внимание всяка стъпка в производството за спазване на качеството.
  Профил на технологията – комбинацията на столетни традиционни в производството и модерните технологии, позволяват перфектната изработка на широката скала от предлагани продукти.

  Вносител: Арт Бохемиа, представител на Врановски - производител на ексклузивни полилеи и осветителни тела от Чехия.

  Срок на доставка:

  - в рамките на 3-5 работни седмици, след потвърждаване на поръчката.

 • Артикулен номер
  JWZ_059011300
  Статус
  НОВ    
  Тегло
  2,5 kg/бр.
WebShop System