В момента страницата е ЗАТВОРЕНА!
Моля, опитайте отново по-късно.
Категории
Бюлетин
Водещи продукти
Детайли на продукти


Balance 8 Gold

Balance 8 Gold
629 лв

Размери: 50х38см
Тегло: 3кг
Цвят: злато, сребро
Мощност: 8х40W

 • Кристален полилей, ръчно изработен от кристално стъкло, богато украсен с кристални висулки в елегантна форма.

  Класическите кристални полилеи от векове са изработвани само от кристал. При тяхното производството се използват само първокласни, най-качествени материали (30% оловен кристал и полиран висококачествен месинг). Кристалните полилеи не са просто осветителни тела, а разкошно бижу, което прелива цветовете на светлината и ги пречупва през хилядите си ръчно шлифовани фасети, подобно на диамант. Благодарение на способностите и уменията на чешките майстори и дизайнери, дължащи се на много поколения и опит в работата със кристал и стъкло ние предлагаме изделия с невероятно качество и красота - кристални аксесоари, ръчно духано стъкло и бижутерия. Тези уникални изделия се отличават с прецизност и оригиналност и са изцяло ръчно изработени. Изящните аксесоари, които ви предлагаме са символ за блясък и престиж в обществото.

  Предимства на предлаганите от нас осветителни тела:

  Ръчна изработка - ние произвеждаме качествени класически и модерни осветителни тела!

  Чешки кристал – при производството на кристалните осветителни тела се използват само първокласни, най-качествени материали(кристали, метал и стъкло). Следим с внимание всяка стъпка в производството за спазване на качеството.

  Профил на технологията – комбинацията на столетни традиционни в производството и модерните технологии, позволяват перфектната изработка на широката скала от предлагани продукти.

  ВНОСИТЕЛ: АРТ БОХЕМИА ЕООД  - представител на Врановски, производител на ексклузивни полилеи и осветителни тела от Чехия.

 • Артикулен номер
  JWZ_109082100
  Тегло
  3 kg/бр.
WebShop System