Категории
Бюлетин
Водещи продукти
Детайли на продукти


Glamour 8 Gold

Glamour 8 Gold
709 лв
Артикулен номер: JWZ_123082100
Размери: 50 x 40 см
Тегло: 4 кг
Цвят: злато, сребро
Мощност: 8 x 40 W
 • Класическите кристални полилеи от векове са изработвани само от кристал. При производството на класическите полилеи се използват само първокласни, най-качествени материали (30% оловен кристал и полиран висококачествен месинг). От векове кристалните полилеи не са просто осветителни тела, а разкошно бижу, което прелива цветовете на светлината и ги пречупва през хилядите си ръчно шлифовани фасети, подобно на диамант.Благодарение на способностите и уменията на чешките майстори и дизайнери, дължащи се на много поколения и опит в работата със кристал и стъкло ние предлагаме изделия с невероятно качество и красота - кристални аксесоари, ръчно духано стъкло и бижутерия. Тези уникални изделия се отличават с прецизност и оригиналност и са изцяло ръчно изработени. Изящните аксесоари, които ви предлагаме са символ за блясък и престиж в обществото.
  Предимства на предлаганите от нас осветителни тела:

  Ръчна изработка - ние произвеждаме качествени класически и модерни осветителни тела!

  Чешки кристал – при производството на кристалните осветителни тела се използват само първокласни, най-качествени материали(кристали, метал и стъкло). Следим с внимание всяка стъпка в производството за спазване на качеството.

  Профил на технологията – комбинацията на столетни традиционни в производството и модерните технологии, позволяват перфектната изработка на широката скала от предлагани продукти . ВНОСИТЕЛ: АРТ БОХЕМИА ЕООД, представител на Врановски - производител на ексклузивни полилей и осветителни тела от Чехия.

 • Артикулен номер
  JWZ_123082100
  Тегло
  4 kg/бр.
WebShop System