Категории
Бюлетин
Водещи продукти
Детайли на продукти


Precision 5 Gold

Precision 5 Gold
689 лв

Артикулен номер: JWZ_127052100

Размери: 50х55 см

Цвят: злато

Тегло: 6кг

Мощност: 5х40 W

 • Кристален полилей, ръчно изработен от кристално стъкло, богато украсен с кристални висулки в елегантна форма. Кристалните полилеи не са просто осветителни тела, а разкошно бижу, което прелива цветовете на светлината и ги пречупва през хилядите си ръчно шлифовани фасети, подобно на диамант. Благодарение на способностите и уменията на чешките майстори и дизайнери, дължащи се на много поколения и опит в работата със кристал и стъкло ние предлагаме изделия с невероятно качество и красота - кристални аксесоари, ръчно духано стъкло и бижутерия. Тези уникални изделия се отличават с прецизност и оригиналност и са изцяло ръчно изработени. Изящните аксесоари, които ви предлагаме са символ за блясък и престиж в обществото.
  Предимства на предлаганите от нас осветителни тела:
  Ръчна изработка - ние произвеждаме качествени класически и модерни осветителни тела!
  Чешки кристал – при производството на кристалните осветителни тела се използват само първокласни, най-качествени материали(кристали, метал и стъкло). Следим с внимание всяка стъпка в производството за спазване на качеството.
  Профил на технологията – комбинацията на столетни традиционни в производството и модерните технологии, позволяват перфектната изработка на широката скала от предлагани продукти.
  ВНОСИТЕЛ: АРТ БОХЕМИА ЕООД - представител на Врановски, производител на ексклузивни полилеи и осветителни тела от Чехия.

 • Артикулен номер
  JWZ_127052100
WebShop System