В момента страницата е ЗАТВОРЕНА!
Моля, опитайте отново по-късно.
Категории
Бюлетин
Водещи продукти
Детайли на продукти


Olive 5 Silver

Olive 5 Silver
829 лв
Артикулен номер: JWZ_153052101
Размери: 46х44 см
Тегло: 4кг
Цвят: сребро
Мощност: 5х40 W
 • Кристален полилей, ръчно изработен от кристално стъкло, богато украсен с кристални висулки в елегантна форма. Металните части, включително веригата и гнездото, са изработени от висококачествен месинг, повърхността е покрита със защитен слой в декоративен сребърен или златист цвят.
  Класическите кристални полилеи от векове са изработвани само от кристал. При тяхното производството се използват само първокласни, най-качествени материали (30% оловен кристал и полиран висококачествен месинг). Кристалните полилеи не са просто осветителни тела, а разкошно бижу, което прелива цветовете на светлината и ги пречупва през хилядите си ръчно шлифовани фасети, подобно на диамант. Благодарение на способностите и уменията на чешките майстори и дизайнери, дължащи се на много поколения и опит в работата със кристал и стъкло ние предлагаме изделия с невероятно качество и красота - кристални аксесоари, ръчно духано стъкло и бижутерия. Тези уникални изделия се отличават с прецизност и оригиналност и са изцяло ръчно изработени. Изящните аксесоари, които ви предлагаме са символ за блясък и престиж в обществото.
  Предимства на предлаганите от нас осветителни тела:
  Ръчна изработка - ние произвеждаме качествени класически и модерни осветителни тела!
  Чешки кристал – при производството на кристалните осветителни тела се използват само първокласни, най-качествени материали(кристали, метал и стъкло). Следим с внимание всяка стъпка в производството за спазване на качеството.
  Профил на технологията – комбинацията на столетни традиционни в производството и модерните технологии, позволяват перфектната изработка на широката скала от предлагани продукти.

  ВНОСИТЕЛ: АРТ БОХЕМИА ЕООД - представител на Врановски, производител на ексклузивни полилеи и осветителни тела от Чехия.

 • Артикулен номер
  JWZ_153052101
  Тегло
  4 kg/бр.
WebShop System