Категории
Бюлетин
Водещи продукти
Детайли на продукти


Кристален комплект за чай или кафе

Кристален комплект за чай или кафе
1 009 лв
Кристален сервиз за кафе 15 части.
Артикулен номер: S05081_set_tea_coffee_KR_STR

 • Ръчно изработен и декориран кристал, със сребърна декорация и рисувани детайли. Комплекта включва: 6 броя чашки, 6 броя чинийки, захарница, каничка за кафе и каничка за мляко.


  Кристалният комплект е уникално произведение на изкуството - плод на таланта на дизайнери и майстори. От векове кристалният комплект не е просто средство за задоволяване на жаждата и наслада за окото, а разкошно бижу, което прелива цветовете на светлината и ги пречупва приз хилядите си ръчно шлифовани столчета и украси, подобно на диамант
  Благодарение на способностите и уменията на чешките майстори и дизайнери, дължащи се на много поколения и опит в работата със кристал и стъкло ние предлагаме изделия с невероятно качество и красота - кристални аксесоари, ръчно духано стъкло и бижутерия. Тези уникални изделия се отличават с прецизност и оригиналност и са изцяло ръчно изработени. Изящните аксесоари, които ви предлагаме са са символ за блясък и престиж в обществото.
  Вносител: Арт Бохемиа ЕООД - ексклузивен представител на Wranovsky Crystal. Ръчна изработка - ние произвеждаме качество!

  Срок на доставка:
  - в рамките на 2 - 4 работни седмици, след потвърждаване на поръчката.

 • Артикулен номер
  S05081_set_tea_coffee_KR_STR
WebShop System