Категории
Бюлетин
Водещи продукти
Детайли на продукти


Декоративен комплект за кафе

Декоративен комплект за кафе
989 лв
Кристален сервиз за кафе 15 части.
Артикулен номер: S05100_CER_ZL_SET_TEA_COFFEE

 • Сервиз за кафе или чай от 15 части, цветен кристал със златна декорация и рисувани детайли, съдържащ: 6 броя чашки, 6 броя чинийки, захарница, каничка за кафе и каничка за мляко.
  Кристалният комплект е уникално произведение на изкуството - плод на таланта на дизайнери и майстори. От векове кристалният комплект не е просто средство за задоволяване на жаждата и наслада за окото, а разкошно бижу, което прелива цветовете на светлината и ги пречупва приз хилядите си ръчно шлифовани столчета и украси, подобно на диамант.
  Невероятна гама от патентовани дизайнерски решения и изделия по поръчка можете да изберете от Бохемия глас - генерален представител на 4-те утвърдени в Европа фирми производители на кристални полилеи, осветителни тела от кристал, луксозни кристални сервизи, чаши, аксесоари за дома. Тези невероятни кристални аксесоари са бижу, излъчващо блясък, изящество, великолепие и лукс.
  Вносител: Арт Бохемиа ЕООД - ексклузивен представител на Wranovsky Crystal. Ръчна изработка - ние произвеждаме качество!

  Срок на доставка:
  - в рамките на 2 - 4 работни седмици, след потвърждаване на поръчката.

 • Артикулен номер
  S05_100_CER_ZL_SET_TEA_COFFEE
WebShop System